Tienercoaching/ Jongerencoaching

Tiener-/Jongerencoaching is een laagdrempelige, kortdurende en oplossingsgerichte vorm van hulpverlening voor tieners/ jongeren (en voor ouders).
Ik begeleid jongeren (en evt. ouders) met een specifieke of minder specifieke hulpvraag.
Loop je als jongere zelf tegen dingen aan, ervaar je problemen thuis of op school, zit je in de knoop met jezelf of heb je als ouder(s) zijnde, vragen rondom de opvoeding etc., lees hieronder verder.

Voor ouders:
Als ouder wil je niets liever dan je kind blij en gelukkig zien. Door allerlei factoren en omstandigheden kan het zijn dat het kind niet lekker in zijn vel zit en dat het thuis of op school niet loopt zoals je graag zou wensen. Het kan dan erg prettig zijn als een coach mee kijkt naar de situatie en de hulpvraag. Je kunt als jongere en als ouder(s) immers niet altijd alles zelf oplossen. Vaak kan een beetje begeleiding al een wereld van verschil maken.

Voor jongeren:
Als tiener/ jongere opgroeien in deze drukke en veeleisende maatschappij, kan soms een lastige opgave zijn. Vooral als je thuis of op school tegen problemen of moeilijke situaties aanloopt, kan het fijn zijn om hier met een tiener-/jongerencoach over te praten.
Ik ga samen met jou op zoek naar je eigen inzichten, kracht, kwaliteiten en talenten. Op deze manier leer je je bewust te worden van je eigen mogelijkheden, waardoor je (weer) meer zelfvertrouwen krijgt. Bewustwording is de eerste stap in een (groei)proces.
Ik help je te ontdekken wat jij nodig hebt om te vertrouwen op jezelf, zodat je van daaruit (weer) in je eigen kracht kunt staan en kunt zijn wie je bent.

“Het mooiste wat je kunt worden, is Jezelf…”

 

Bij vragen of voor een vrijblijvend gesprek, neem gerust contact met me op!

  • Coaching

    Als ouder wil je niets liever dan je kind blij en gelukkig zien. Door allerlei factoren en omstandigheden kan het zijn dat een kind niet lekker in zijn vel zit...

    Lees meer


  • Yoga & Relax Kids

    In de Kinderyoga en Relax Kids lessen, staan plezier en samenwerking centraal. De lessen bestaan uit o.a. spel, bewegingen en speelse oefeningen...

    Lees meer