Over mij

Ik ben Mayke Visser-Tangelder, getrouwd en een trotse en gelukkige moeder van 3 (hoog)gevoelige kinderen. Vanuit mijn praktijk ‘Samen voor Jou’ werk ik als Kindercoach, Jongerencoach, Kinderyoga-/ Tieneryogadocent, Relax Kids coach en ook als coach voor ouders.

In deze hectische maatschappij met steeds hogere (prestatie)druk op kinderen en gezinnen, hebben veel kinderen al op jonge leeftijd last van spanningen en klachten. Een laagdrempelig en kortdurend coachtraject kan echt een uitkomst zijn. Steeds meer ouders weten inmiddels gelukkig de weg naar een kindercoach te vinden.

Als Kindercoach, Relax Kids coach en Kinderyogadocent ga ik samen met het kind op zoek naar zijn of haar eigen kracht, kwaliteiten en talenten. Ze leren zich bewust te worden van hun eigen mogelijkheden, waardoor een positieve verandering plaatsvindt en meer zelfvertrouwen ontstaat. Van daaruit ontdekken zij wat ze nodig hebben om zich (weer) vrolijker, rustiger en zelfverzekerder te kunnen voelen. Zo kunnen ze weer in hun kracht staan, om te stralen en te worden wie ze zijn…

Ik vind het bijzonder om te zien hoe kinderen en jongeren vaak al heel snel weer opbloeien tijdens een coachtraject en ook tijdens Kinderyoga of Relax Kids lessen. Ook ouders help ik om inzicht te krijgen in bepaalde patronen, situaties en vooral ook kwaliteiten. Ik help graag om ouders weer te durven laten vertrouwen op hun eigen kracht en intuïtie in de opvoeding. Hierdoor kan het ‘Samen genieten’ als gezin weer op de eerste plaats komen.

Ik ben een betrokken en invoelende kindercoach en kinderyogadocent. Ik neem alle tijd voor jou
en/ of jouw kind en met oprechte zorg en aandacht loop ik een stukje mee op de weg waarbij hulp of begeleiding nodig is.

mayke-visser-tangelder

Ik heb erkende opleidingen gevolgd tot Kindercoach, Life-coach, Docent Kinderyoga, Peuter-/Kleuteryoga, Tieneryoga en Therapeutische Kinderyoga. Ook ben ik gecertificeerd Relax-Kids Coach en heb ik de licentie om te mogen werken met de Kindercoachmethode ‘Coachee’.

Door scholing, cursussen, workshops en veel ervaring door werk en in opvoeding, zijn mijn specialisaties  o.a. hooggevoeligheid, faalangst, zelfvertrouwen, gedrags- en sociaal/emotionele problemen, angst-gerelateerde problemen en kinderen die te maken hebben met scheiding.

-Samen voor Jou- 
Samen, omdat je niet altijd alleen hoeft te zoeken naar een oplossing als je het ergens moeilijk mee hebt…
En jíj doet er toe…dus ik ben er voor Jou

  • Coaching

    Als ouder wil je niets liever dan je kind blij en gelukkig zien. Door allerlei factoren en omstandigheden kan het zijn dat een kind niet lekker in zijn vel zit...

    Lees meer


  • Yoga & Relax Kids

    In de Kinderyoga en Relax Kids lessen, staan plezier en samenwerking centraal. De lessen bestaan uit o.a. spel, bewegingen en speelse oefeningen...

    Lees meer