Examenyoga

Speciaal voor examens, tentamens of proefwerkweken bied ik ook Examenyoga aan voor (kleinere) groepen jongeren. In deze les zal ik extra tools aanreiken die je helpen om je optimaal voor te bereiden op je examenperiode en je zo evenwichtiger je examen of stressvolle periode in kunt gaan.

“Yoga zorgt ervoor dat je je fitter gaat voelen, minder gestresst zal zijn en het helpt je om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Er is geen sprake van competitie. Je gaat voelen waar je eigen grenzen liggen. Je hoeft even niet te presteren en je mag jezelf zijn”.

De Examenyogalessen zijn zo opgezet dat je je optimaal leert voorbereiden op de examenperiode of een stressvolle periode. Iedere les heeft een thema: ontspanning, concentratie, relativeren, vertrouwen,… en ‘ladekast’. De ‘ladekast’ is een mooie manier om je bewust te worden van wat jij nodig hebt om je examenperiode in te gaan. Je vult tijdens de lessen je eigen figuurlijke ladekastje. Iedere les is gevuld met allerlei oefeningen die jou kunnen helpen in de examenperiode. Aan het eind van iedere les noteer je welke oefeningen het fijnst waren voor jou. Daarmee stop je figuurlijk telkens een oefening in een laadje. De laatste les herhalen we die fijnste oefeningen, de oefeningen waar jullie het meest aan hadden. Jullie ‘nemen’ allemaal een gevuld ladekastje mee naar huis. Je weet dat je altijd genoeg laadjes hebt om open te trekken als je het nodig hebt. Dit geeft een vertrouwd gevoel richting  je examen. Daar heb je niet alleen iets aan tijdens de examentijd, maar ook daarna!

Kijk bij ‘Tiener- Jongerenyoga’ voor meer informatie over een yogales.
Lijkt Examenyoga je iets voor jou? Geef je snel op!
Voor vragen en de lestijden, bel of mail gerust! Contact

 

 

  • Coaching

    Als ouder wil je niets liever dan je kind blij en gelukkig zien. Door allerlei factoren en omstandigheden kan het zijn dat een kind niet lekker in zijn vel zit...

    Lees meer


  • Yoga & Relax Kids

    In de Kinderyoga en Relax Kids lessen, staan plezier en samenwerking centraal. De lessen bestaan uit o.a. spel, bewegingen en speelse oefeningen...

    Lees meer