Afspraken & Voorwaarden

Yoga & Relax Kids

Aanmelden
Aanmelden voor een proefles of voor de reguliere lessen kan zowel telefonisch als per mail. Bij aanmelding voor de lessen krijg je een aanmeldingsformulier, waarop je de gegevens (van je kind en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent tijdens de les) kunt invullen. Ook is er op dit formulier ruimte om eventuele bijzonderheden te vermelden, zodat ik hier rekening mee kan houden tijdens de yogales.

Kleding en meenemen
Tijdens yoga is het fijn om soepel zittende kleding te dragen waarin je makkelijk kunt bewegen (bv. een joggingbroek en een T-shirt). Het is fijn om een vestje en fleecedeken mee te nemen, om dit tijdens de eindontspanning te kunnen gebruiken. Yogamatten zijn aanwezig.

Informatie voor ouders i.v.m. halen/brengen
Graag uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn, zodat we op tijd met de les kunnen beginnen. Wil je bij het ophalen niet aanbellen, maar wachten tot de buitendeur opengaat? Zo worden de kinderen niet gestoord tijdens de ontspanningsoefening aan het einde van de les. Ook het wachten in de wachtruimte tijdens een les kan voor sommige kinderen belemmerend werken. Bedankt!

Betaling
Het lesgeld dient bij de eerste yogales contant voldaan te worden (of vooraf via de bank). Tenzij anders besproken. Je betaalt voor een reeks lessen of voor een losse les. Bij tussentijds instromen wordt het totaalbedrag uiteraard aangepast.

Algemene voorwaarden
‘Samen voor Jou’ is niet aansprakelijk voor blessures of lichamelijk letsel. Bij (ernstige) lichamelijke klachten is het raadzaam eerst met de huisarts te overleggen of beoefening van kinderyoga tot de mogelijkheden behoort. ‘Samen voor jou’ stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van eigendommen van kinderen en ouders/verzorgers. ‘Samen voor Jou’ stelt de ouders/verzorgers aansprakelijk voor eventuele schade die door het kind wordt aangericht aan de yogaruimte en inventaris van de yogaruimte.

Coaching

Afzeggen
Afspraken die ten minste 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden niet in rekening gebracht. Bij afzeggen binnen 24 uur voor de afspraak, bedragen de kosten één coaching-sessie. Tijdig verzetten van de afspraak per e-mail of mobiel nummer is uiteraard mogelijk. Bij ziekte is overleg mogelijk.

Betaling
Ook betaling van de (kinder)coachsessies gebeurt contant bij iedere afspraak (tenzij anders besproken), of wordt vooral overgemaakt. Je ontvangt (maandelijks bij een traject) een factuur.

Vergoeding
(Kinder)coaching is preventieve zorg ten behoeve van het welbevinden en de zelfontplooiing (van het kind). Omdat het niet om geestelijke gezondheidszorg gaat en omdat coaching geen therapie is, worden de (kinder)coachsessies niet vergoed door de (aanvullende) zorgverzekering. De tarieven van de sessies zijn echter relatief laag, de coachtrajecten zijn meestal kortdurend en er zijn geen wachtlijsten. Dit maakt de (kinder)coaching laagdrempelig en over het algemeen goed betaalbaar. Kijk bij ‘Tarieven’ voor meer info.

  • Coaching

    Als ouder wil je niets liever dan je kind blij en gelukkig zien. Door allerlei factoren en omstandigheden kan het zijn dat een kind niet lekker in zijn vel zit...

    Lees meer


  • Yoga & Relax Kids

    In de Kinderyoga en Relax Kids lessen, staan plezier en samenwerking centraal. De lessen bestaan uit o.a. spel, bewegingen en speelse oefeningen...

    Lees meer